Meer informatie? Bel 088 23 44 720

Snel en accuraat afhandelen van graafwerkzaamheden!

Plannen  Vergunnen   Melden ✔  Uitvoeren   Afhandelen 

Met het WoW Portaal® worden alle processen ondersteund die te maken hebben met het plannen, vergunnen, uitvoeren en administratief afhandelen van graafwerkzaamheden. Een belangrijk onderdeel in dit proces is de afhandeling van straatwerk. De WoW app speelt hierbij een belangrijke rol!

Calamiteit melden ook mogelijk vanuit app
In het geval van een calamiteit wilt u ook zo efficiënt mogelijk belanghebbende informeren. Het ter plaatse aanmaken van een calamiteitmelding voor direct inzicht bieden bij collega’s als ook voor de gemeente is essentieel. De WoW app ondersteunt ook bij deze belangrijke stap.

Meer informatie

Onmisbare schakel bij afhandeling straatwerk!

Ondersteuning en ontzorging

De WoW app maakt het mogelijk dat u ter plaatse informatie over opbrekingen en werkzaamheden in de openbare ruimte op de kaart kunt inzien en afhandelen, inclusief straatwerkkosten. Uw positie wordt op de kaart geprojecteerd en u ziet alle werken in uw directe omgeving. Als u een specifiek werk aanklikt, kunt u alle relevante informatie over dit werk inzien. Daarbij heeft u ook de mogelijkheid tot het inzien van bijlages die zijn toegevoegd aan de graafmelding. Daarnaast kunt u direct op locatie de straatwerkkosten invoeren, de daarbij behorende notities en foto's registreren en het werk gereed melden.

Ook calamiteiten melden is ondersteund in de WoW App. In dat geval kunt u direct op locatie een melding aanmaken. De WoW app weet uw locatie en door te klikken op de kaart maakt u gemakkelijk een calamiteitmelding aan. Deze melding is daarna direct zichtbaar in het WoW Portaal en kan op locatie al voorzien worden van alle benodigde informatie, foto’s en notities. Een collega op kantoor hoeft zo achteraf niet meer de melding aan te maken voor de gemeente.

De WoW app ondersteunt met deze functionaliteit de uitvoerders buiten op locatie én ontzorgt ook de collega’s op kantoor met de administratie, facturatie en registratie. Alle informatie van buiten wordt namelijk rechtstreeks gekoppeld aan de graafmelding. Ook de gemeente ontvangt al deze informatie ter beoordeling en kan waar nodig hieraan direct opvolging geven.

 

GPS icon 2

Meldingen op locatie inzien

Tools Icon

Inzien bijlages

Photo icon

Straatwerk invoeren

Tools Icon

Melden calamiteit

Tools Icon

Foto's en notities bijvoegen

 

 

Neem contact op

Enorme tijdwinst

Efficiënt werken, optimaal beslissen

De WoW app biedt voordelen voor alle betrokken partijen. De app zorgt voor betere verslaglegging en voorkomt
discussiepunten achteraf! Dit leidt tot minder overlast voor burgers en het levert een énorme tijdwinst op door
de efficiëntere onderlinge samenwerking tussen de verschillende partijen.


Let op: De app werkt pas zodra wij deze functie voor u activeren.
Neem contact met ons op via 088 23 44 700, dan zetten wij de app graag voor u aan!

Meer weten

WoW werkt al samen met:

  • Logo Allinq
  • Logo Evides
  • Logo DNWG
  • Logo BAM
  • Logo Alliander
  • Logo Waternet
  • Logo Trent
  • Logo PWN
  • Logo VWT
  • Circet Nederland