Meer informatie? Bel 088 23 44 720 tijdens werkdagen (ma t/m vr) van 08:30 tot 16:30

Visma neemt iASSET over en versterkt e-government positie in de Benelux

op 22 juli 2021

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt iASSET over.

Visma neemt iASSET over en versterkt e-government positie in de Benelux

Visma, Europees leider in cloudbedrijfsoplossingen, neemt iASSET over, toonaangevende leverancier van IT-oplossingen die een compleet overzicht bieden van alle objecten in de openbare ruimte; van wegen en bruggen tot bomen en openbare verlichting.

Visma is de afgelopen jaren sterk gegroeid op de Nederlandse markt. Visma heeft nu een omzet van meer dan € 350 miljoen en telt ruim 2500 medewerkers in de Benelux. Met de overname van iASSET zet Visma zijn opmars in Nederland voort en versterkt het zijn positie op de Europese markt.

“We zijn erg enthousiast over de toetreding van iASSET tot de Visma-familie. iASSET heeft een portfolio van oplossingen die zeer goed passen bij onze huidige producten en diensten, met name in Visma Roxit voor de (semi-)overheidsmarkt. We zijn ook van mening dat andere Visma-klanten veel kunnen profiteren van de SaaS-oplossingen die iASSET kan bieden”, zegt Carsten Boje Møller, Division Director van Visma Custom Solutions.

"We kijken er erg naar uit om de krachten te bundelen met Visma. Deze strategische samenwerking stelt ons in staat om ons huidige pad van groei en professionalisering te versnellen. Overal ter wereld zie je een toenemende behoefte aan asset management systemen zoals iASSET om objecten in de openbare ruimte te beheren en onderhouden. Als een van de toonaangevende systemen op het gebied van technologie, innovatie en markt, geloven we dat we onze kennis, producten en marktaanwezigheid nog sneller kunnen uitbreiden door de krachten van Visma en iASSET te bundelen”, zegt Robbert Bloksma, Managing Director bij iASSET.

iASSET zal toetreden tot Visma's Custom Solutions Division naast Visma Connect, Visma Roxit, Visma Visma Circle en Khonraad, en zal de aanwezigheid van Visma in de Benelux op het gebied van e-government versterken. iASSET zet, onder de huidige naam, de bedrijfsactiviteiten als zelfstandige organisatie voort. Als onderdeel van de Visma-familie zal iAsset nauw samenwerken met Visma Roxit en zal de organisatie samenwerken met andere Visma-bedrijven in het (semi-)overheidsecosysteem.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

​​​​​​​​​​​​​​Rob Steneker, Managing Director, Visma Roxit B.V., +31653201856
Robbert Bloksma, Managing Director, iASSET B.V., +31610207914

Over iASSET

iASSET is een van de top 3 spelers en een van de snelst groeiende aanbieders van Asset Management softwaresystemen voor het beheer van de openbare ruimte in Nederland en België. Wij helpen Asset Owners (o.a. Rijksoverheden, Gemeenten, Provincies, Particuliere asset owners) met het bijhouden van hun assets zoals wegen, bruggen, tunnels, bomen, rioleringen en meubilair in de openbare ruimte. Op dit moment bedienen een kleine 3000 eindgebruikers met onze SaaS Asset Management-tooling en onze mobiele applicaties.

Over Visma

​​​​​​​Visma biedt software en services die bedrijfsprocessen in de private en (semi)publieke sector vereenvoudigen en digitaliseren. De Visma Group is actief in heel Scandinavië, de Benelux en Centraal- en Oost-Europa. Met meer dan 12 500 medewerkers, 1 miljoen klanten en een nettoomzet van ruim €1.741 miljoen EUR in 2020 is Visma een van Europa's toonaangevende softwarebedrijven. Kijk op www.visma.nl voor meer informatie.

Het softwareaanbod van Visma op de Nederlandse markt omvat oplossingen voor financieel beheer, HRM, inkoop en e-government. Visma Benelux bestaat uit 27 bedrijven die zich allemaal richten op bedrijfskritische cloudsoftware. Visma is trotse titelsponsor van Team Jumbo-Visma, ‘s werelds beste wieler- en schaatsteams.

Lees hier het officiële persbericht
Read the official press release here

No video selected.

WoW werkt al samen met:

  • Logo Evides
  • Logo Waternet
  • Logo VWT
  • Logo Trent
  • Circet Nederland
  • Logo PWN
  • Logo BAM
  • Logo Alliander
  • Logo DNWG
  • Logo Allinq